Blog

Őrizd a lángot – önálló irodalmi műsor

A Szó-Zene-Kép című rendezvénynek az örkényi művelődési házban, már hagyománya van, és büszke vagyok rá, hogy egy ideje aktív részese is lehetek.

A febr.01.-i rendezvényre, a szó képviseletében egy önálló irodalmi műsor összeállítására kaptam lehetőséget, melynek a címe: Őrizd a lángot.

Elárulom, hogy a saját verseimen kívül, egy igen tehetséges poéta néhány verse is elhangzik majd, melyek még színesebbé, még izgalmasabbá teszik az előadást.

Ez a műsor felnőtteknek szól, de gyerekversek, humorosabb alkotások is elhangzanak majd, a magvas, tartalmas gondolatok mellett.

Nem egyedül fogom előadni a verseket, lesznek segítőim is. Ők számomra különleges, kedves emberek, akik kiváló tehetségükkel, lelkesen, és önzetlen szeretettel készülnek a febr 01.-i előadásra.

A műsort színesítik még a Ciffra György zeneiskola tehetséges gitárosai is, ám felhangzik egy meglepetés zeneszám is. Igaz, felvételről szól majd, de csak erre az alkalomra, és csak Önöknek.

Az anyameselj égisze alatt megjelenő meséim, mesekönyveim szlogenje:
Tanít-nevel-szórakoztat.
A felnőtteket megszólító alkotásaim szlogenje:
Elgondolkodtat-mosolyt fakaszt-szívet melenget.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..